Project Schoonaarde – Uitverkocht!

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van rust en groen met een vlotte verbinding naar onder andere Dendermonde, Wetteren en Aalst ? In een rustige wijk in Schoonaarde (Oudegemstraat) biedt CSTRUCT een uniek woonproject aan.  Het project bevindt zich in een uiterst groen kader: een ideale uitvalsbasis voor een mooie wandeling of fietstocht. … Lees meer

Bekijk in detail

Cecil in Westrem – Uitverkocht!

CSTRUCT realiseert in Westrem een dynamisch woonproject, bestaande uit 6 hedendaagse BEN- woningen (4 type halfopen en 2 type gesloten). Elke woning biedt een maximum aan comfort, een ruime tuin, eigen carport en tuinberging. Het woonproject biedt bovendien een gemeenschappelijke groenzone als speel-en rustpunt.

Bekijk in detail

Eikenhof in Laarne – Uitverkocht

CSTRUCT bouwt in Laarne een villaproject in een harmonieus concept, bestaande uit 7 exclusieve villa’s met elke een eigen ontwerp en karakter. Eikenhof combineert bovendien het beste van 2 werelden: gelegen in een rustige omgeving, dichtbij het prachtige Kasteel van Laarne en de Dorpskern en toch heel centraal, vlakbij de belangrijkste verbindingswegen (R4).

Bekijk in detail