Ga naar de inhoud

Nerenhof in Kalken – opgeleverd

Het woonproject “Nerenhof” telt 14 woningen die met zorg en met oog voor uw comfort werden ontworpen door DAT- Architectenburo.

View project

Schoonaarde – opgeleverd

In een rustige wijk in Schoonaarde (Oudegemstraat) bouwt CSTRUCT dit uniek woonproject.  Het project bevindt zich in een uiterst groen kader: een ideale uitvalsbasis voor een mooie wandeling of fietstocht. CSTRUCT bouwt er 3 ruime moderne nieuwbouwwoningen met een riante tuin die zorgt voor privacy en een prachtig verzicht over de omliggende landerijen. Met een … Continued

View project

Cecil in Westrem – opgeleverd

Cecil is een woonproject net buiten het centrum van Westrem. Cecil is bijzonder centraal gelegen: het centrum van Wetteren op fietsafstand; Gent en Aalst op een spreekwoordelijke boogscheut via de Brusselsesteenweg en E40. Cecil biedt u centraal maar tegelijk rustig wonen met sterke aandacht voor groen- en omgevingsaanleg. Alle woningen zijn zuidelijk georiënteerd en beschikken … Continued

View project

Cella in Vlierzele – opgeleverd

Residentie Cella biedt u een kleinschalig en klassevol woonproject bestaande uit 5 comfortabele en lichtrijke appartementen met ruime terrassen in de dorpskern van Vlierzele.

View project

Eikenhof in Laarne – opgeleverd

CSTRUCT bouwt in Laarne een villaproject in een harmonieus concept, bestaande uit 7 exclusieve villa’s met elke een eigen ontwerp en karakter. Eikenhof combineert bovendien het beste van 2 werelden: gelegen in een rustige omgeving, dichtbij het prachtige Kasteel van Laarne en de Dorpskern en toch heel centraal, vlakbij de belangrijkste verbindingswegen (R4).

View project